Wij ontstoppen uw verstopping

Heeft u last van een verstopte riolering? Wij weten als geen ander hoe vervelend dat kan zijn. Het geeft nare geurtjes, uw afvoer kan overstromen met grote viezigheid als gevolg en uw huis kan blijvende schade oplopen. Verstopte leidingen kunnen onze vakmensen echter in een korte periode en op een nette manier ontstoppen. Wist u dat onze experts gecertificeerd zijn voor al hun werkzaamheden en dat zij al minimaal acht jaar ervaren zijn in het ontstoppen van een verstopte riolering? Wacht niet langer en besluit vandaag ook uw riolering te laten reinigen of te inspecteren door de specialisten van 123 Ontstopper.

Een verstopte riolering kan veel viezigheid, stank en zorgen brengen

Als u te kampen heeft met verstopte leidingen kunt u natuurlijk direct besluiten uw riolering te laten reinigen. Onze specialisten doen dit met de nieuwste technieken en materialen. Zo heeft onze ontstoppingsdienst de beste systemen waarmee we onder hoge druk de verstopte leiding kunnen ontstoppen. Uw riolering is daarna weer volledig schoongespoeld waardoor de diameter weer zijn originele formaat terug heeft. Het water, dat ook vuil, vet en zeepresten bevat, kan daardoor weer snel en makkelijk zijn weg naar het riool vinden. Wilt u niet dat er later alsnog vuil aankoekt in uw riolering, waardoor u straks weer met een verstopte leiding zit? Laat uw riool dan regelmatig inspecteren door 123 Ontstopper. Wij gebruiken hiervoor een rioolcamera, zodat wij (en u, als u dit wenst) tot in detail kunnen zien hoe uw riool er van binnen uit ziet. Wij ontdekken dan tijdig of er bijvoorbeeld een verstopping ontwikkelt of dat er een boomwortel door uw leiding heen is gegroeid. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen onze vakmensen meteen ingrijpen, waardoor u de nare geurtjes, viezigheid en eventuele schade voor bent. Is dat geen goed plan? Kies dus nu ook voor 123 Ontstopper.

Hier staan wij voor

Als u last heeft van verstopte leidingen of u wilt uw riolering laten inspecteren, schakel dan 123 Ontstopper in. Wij staan voor:

  • Betaalbaarheid
  • Snelheid
  • Ervaring
  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid

Verstopte riolering

Bel ons vandaag nog

Wacht dus niet langer met het laten ontstoppen of inspecteren van uw riool: 123 Ontstopper helpt u graag vandaag nog aan schone leidingen en een doorstromend riool. Bel ons via telefoonnummer 085 – 30 33 955 en wij ontstoppen uw verstopte riolering!