WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Weststellingwerf?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur en btw.

WC Verstopt Weststellingwerf?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Weststellingwerf?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Overlopende afvoerput zorgt voor ellende. Gelukkig is er snel hulp

De ontstoppingsdienst in Weststellingwerf van 123 Ontstopper komt voor de meest uiteenlopende oorzaken bij de ontstopping van riool en afvoer naar Wolvega en omgeving. Heeft u in Weststellingwerf op dit moment een acuut probleem met een verstopte riolering of heeft u direct onze hulp nodig, omdat er een overstroming gaande is van uw keuken, badkamer of toilet? Bel dan direct het spoednummer van 123 Ontstopper: 085 – 30 33 955. U krijgt direct een vakkundige monteur aan de telefoon die zorgt dat u altijd en overal in Noord-Nederland geholpen wordt.

De ontstoppingsdienst regelt het voor u

Onze mensen lossen alle mogelijke problemen met verstopte riolering en dichtgeslibde afvoerbuis bijna altijd binnen een half uur op. Daarvoor hebben we, naast onze vakkundigheid, natuurlijk ook de juiste materialen bij ons. Onze wagens zijn altijd toegerust met de beste apparatuur om het probleem op te lossen. Reken daarom ook in Wolvega en op andere plaatsen op onze vakkundige mensen en materialen.

De ontstoppingsdienst voor Weststellingwerf biedt zekerheden

We zetten onze kenmerkende waarden als ontstoppingsdienst voor Wolvega en andere delen van Weststellingwerf graag voor u op een rij:

 • Altijd een monteur bij u uit de buurt van Weststellingwerf
 • We rekenen nooit voorrijkosten voor de ontstoppingsdienst
 • Iedere ontstopping krijgt vanzelfsprekend 3 maanden garantie mee
 • Rioolreiniging en ontstopping met de beste monteurs
 • Dag en nacht bereikbaar en inzetbaar voor spoedklussen

Heeft u een verstopte riolering waar u veel last van hebt? Bel ons dan direct voor snelle hulp van de ontstoppingsdienst. Ons ontstoppingsbedrijf is ook snel ter plaatse in Weststellingwerf als uw keuken blank staat door een verstopte afvoer. Reken ook op onze rioolreiniging als uw toilet verstopt zit en doorspoelen niet tot het gewenste resultaat leidt.

Weststellingwerf

Uw ontstoppingsdienst in Weststellingwerf

Heeft u direct de hulp van de ontstoppingsdienst in Wolvega of andere plaatsen in Weststellingwerf nodig? Bel dan met ons spoednummer 085 – 30 33 955. U heeft dan direct een vakkundige monteur aan de lijn om uw probleem te bespreken. Het ontstoppingsbedrijf is met rioolservice en rioolreiniging snel bij u voor de deur om het probleem op te lossen. Meestal lukt ons dat ook binnen een half uur. Heeft u in Wolvega of elders in Friesland een probleem of een vraag over een verstopte riolering of slecht doorlopende afvoer? Neem dan eens contact op met de vestiging van ons ontstoppingsbedrijf in Drachten. Het telefoonnummer van deze vestiging is 0512-202066. Kortom, 123 Ontstopper is uw specialist in rioolreiniging met de ontstoppingsdienst in Weststellingwerf.