WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Winschoten?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur en btw.

WC Verstopt Winschoten?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Winschoten?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Verstopping? Wij lossen het op

Vervelend, een opstopping in uw afvoer of wc. Heeft u hulp nodig van een ontstoppingsdienst in Winschoten? Bel dan eens met ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper. Uw verstopping wordt dan snel en voordelig opgelost. Door onze moderne wagens kan onze ontstoppingsdienst de meeste verstoppingen in Winschoten binnen een half uur oplossen.

Voorkom ontstoppingen in Winschoten!

Vetten, zeep, vuilresten en stof kunnen na verloop van tijd aankoeken in leidingen. Na verloop van tijd wordt de diameter van de leiding steeds kleiner. Met als gevolg dat de leiding dicht kan slibben, waardoor water minder snel afgevoerd kan worden. Een verstopte riolering is het gevolg. U kunt dit vaak zelf al merken: het water blijft in uw gootsteen staan, of bij hevige regenval kan het water in uw wc zelfs omhoog komen! Niet wenselijk dus. Onze ontstoppingsdienst in Winschoten kan, door gebruik te maken van professionele apparatuur, uw ontstopping snel en effectief verhelpen. Door onze hogedruksystemen om leidingen te reinigen en te frezen, wordt de oorspronkelijke diameter van de leiding weer in gebruik genomen.

Ook zakelijk de beste

Ook wordt onze ontstoppingsdienst vaak ingeschakeld in de zakelijke markt door aannemers, loodgieters en installatiebedrijven om bestaande afvoerbuizen te reinigen of te vervangen. Dus heeft u onze rioolservice nodig? Neem dan ook in Winschoten contact op met 123 Ontstopper. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Winschoten

De werkzaamheden van onze ontstoppingsdienst in Winschoten

123 Ontstopper kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Denkt u bijvoorbeeld eens aan:

 • Verhelpen van de ontstopping
 • Aanleggen van riolering
 • Inspectie van leidingen
 • Onderhoud
 • Rioolreiniging

Snel en efficiënt

Dit zijn echter slechts een aantal klussen die 123 Ontstopper voor u in Winschoten kan uitvoeren. Mocht uw klus er in bovenstaand rijtje niet tussen staan: geen probleem. Onze ontstoppingsdienst komt graag bij u langs in Winschoten om in kaart te brengen waar het probleem ligt. Op deze manier geven wij u een beeld van wat ons bedrijf kan betekenen. Tevens kan onze ontstoppingsdienst op dat moment een offerte voor u opstellen. Dankzij onze professionele apparatuur kan onze ontstoppingsdienst snel en efficiënt de meest lastige ontstoppingen verhelpen. En dat vaak al binnen een half uur!

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn van onze ontstoppingsdienst? Neem dan contact met ons op zodat u vandaag nog gebruik kunt maken van onze rioolservice. Ook voor periodiek onderhoud kunt u uiteraard bij ons terecht. Voor meer informatie of een offerte van onze ontstoppingsdienst in Winschoten belt u ons 24/7 op telefoonnummer: 085 – 30 33 955.