WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

 • Riool verstopt;
 • Toilet of WC verstopt
 • Afvoer verstopt
 • Gootsteen verstopt
 • Douche verstopt
 • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Winsum?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, machine, btw en 1 uur werkloon.

WC Verstopt Winsum?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Winsum?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Schakel zo snel mogelijk hulp in

Als u te maken krijgt met een verstopte riolering, schakel dan zo snel mogelijk de hulp van een ontstoppingsdienst in Winsum. Uw situatie lijkt op het eerste gezicht niet zo ernstig, maar wanneer u uw rioleringsproblemen niet tijdig oplost, kan dit uiteindelijk tot ernstige schade leiden en een torenhoge rekening. Kies er daarom vandaag nog voor om de ontstopping door professionele vakmensen te laten uitvoeren. Ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper kan ook u in Winsum van dienst zijn!

Onze diensten

Onze vakmensen van 123 Ontstopper hebben al veel klanten in Winsum kunnen helpen. Voornamelijk om klanten van een verstopte riolering of afvoer af te helpen, maar wij voeren ook rioolreiniging uit. Met onze rioolservice kunnen wij riolering aanleggen, inspecteren, reinigen en onderhouden. Het is dan ook aan te raden om regelmatig onderhoud te laten plegen aan uw riolering en afvoeren, om nare luchtjes, schade en problemen te voorkomen. Onze ontstoppingsdienst staat graag tot uw dienst.

Ontstoppingsdienst in Winsum

Bent u in de omgeving van Winsum op zoek naar een ontstoppingsbedrijf omdat u last heeft van een verstopte riolering? Of vermoedt u een probleem en wilt u de leidingen eens laten controleren. 123 Ontstopper regelt de ontstopping graag voor u. Onze ontstoppingsdienst kan ook:

 • Uw riool controleren met een speciale rioolcamera
 • Nieuwe riolering aanleggen
 • Delen van buizen en leidingen vervangen
 • Rioolreiniging uitvoeren
 • Periodiek onderhoud verzorgen

Winsum

Professionele rioolreiniging

De vaklui van ontstoppingsdienst 123 Ontstopper kunnen zoals eerder verteld uw riolering in Winsum controleren met behulp van een speciale rioolcamera. Onze ontstoppingsdienst in Winsum vertelt u daar graag wat meer over. Door deze camera af te laten dalen in de buizen en tegelijkertijd mee te kijken op een lcd-scherm, kunnen wij precies beoordelen wat de staat van uw riool is. Mocht het zijn dat enkel een rioolreiniging nodig is, dan maakt onze rioolservice uw riolering weer schoon door een ontstopping. Of wellicht is er toch sprake van schade en is er een reparatie nodig. Geen enkel probleem. Onze ontstoppingsdienst heeft deze werkzaamheden al duizenden keren uitgevoerd en weten als geen ander hoe we deze problemen binnen no time kunnen verhelpen.

Neem in Winsum contact op met onze ontstoppingsdienst

Zorg ervoor dat u vandaag nog verlost wordt van uw rioleringsproblemen en neem contact op met de vakmensen van 123 Ontstopper door te bellen met 085 – 30 33 955 en onze ontstoppingsdienst in Winsum.