WC Verstopt? Bel 123 ontstopper!

U kunt ons voor de volgende rioolservices 24/7 bellen:

  • Riool verstopt;
  • Toilet of WC verstopt
  • Afvoer verstopt
  • Gootsteen verstopt
  • Douche verstopt
  • Vaatwasser verstopt

Bel 085 – 30 33 955 24/7!

Riool verstop Zuidhorn?

Bel 123 Ontstopper! Wij ontstoppen uw riool snel, voordelig en met garantie.
Bel 085 – 30 33 955 24/7! Ons tarief €132,50 inclusief voorrijkosten, monteur, machine, btw en 1 uur werkloon.

WC Verstopt Zuidhorn?

Niets is zo vervelender dan een verstopte WC. Wij ontstoppen uw WC en zorgen ervoor dat voorlopig niet meer voorkomt. Bel snel voor ons monteur en uw WC is zo weer ontstopt.

Afvoer verstopt Zuidhorn?

Bel 085 – 30 33 955 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Afvoer gootsteen, regenafvoer, keukenafvoer zo weer ontstopt.

Verstopping of ontstopping

Heeft u hulp nodig van een ontstoppingsdienst in Zuidhorn? Een verstopte wc of lekkage in uw badkamer is altijd vervelend. Bel dan eens met ontstoppingsbedrijf 123 Ontstopper. Wij lossen uw verstopping snel en voordelig voor u op. Onze bedrijfswagens zijn compleet ingericht met de meest moderne apparatuur, waardoor onze ontstoppingsdienst in staat is de meeste verstoppingen in Zuidhorn binnen een half uur op te lossen.

Problemen met uw leiding, bel de ontstoppingsdienst in Zuidhorn?

Door vet, vuil, zeep en stof kunnen uw leidingen in de loop van de tijd dichtslibben. De diameter van een leiding wordt steeds kleiner, waardoor het water minder snel afgevoerd kan worden met als gevolg een verstopte riolering. U merkt dit zelf vaak al aan water dat in uw wastafel blijft staan, een doucheputje dat overstroomd. Erg vervelend! Wij kunnen uw problemen met een telefoontje komen verhelpen. We maken gebruik van hogedruksystemen om leidingen te reinigen en te frezen. Hierdoor kan de oorspronkelijke diameter van de leiding weer in gebruik worden genomen.

Ook voor de zakelijke markt

Niet alleen klanten op de particuliere markt hebben onze ontstoppingsdienst weten te vinden. Wij bedienen ook de zakelijke markt. Aannemers, installatiebedrijven en loodgieters benaderen ons regelmatig voor rioolreiniging, onderhoud, inspectie en aanleg. Dus ook wanneer u zakelijk gezien gebruik wilt maken van onze rioolservice, neemt u in Zuidhorn contact op met 123 Ontstopper. Wij staan graag tot uw dienst!

Zuidhorn

Een greep uit onze werkzaamheden

De ontstoppingsdienst in Zuidhorn van 123 Ontstopper kan u op meerdere manieren van dienst zijn. Bijvoorbeeld bij:

  • Ontstopping van afvoer en riolering
  • Riolering aanleggen
  • Inspectie en onderhoud
  • Rioolreiniging

Uw probleem snel verholpen

Bovenstaande klussen zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden die 123 Ontstopper voor u in Zuidhorn kan uitvoeren. Onze ontstoppingsdienst komt graag bij u langs in Zuidhorn om in kaart te brengen waar het probleem ligt en hoe wij dit het beste kunnen verhelpen. Tevens kunnen de vakmensen van onze ontstoppingsdienst ter plekke een offerte voor u opstellen. Doordat wij gebruik maken van professionele apparatuur kunnen wij de meest hardnekkige ontstopping verhelpen. En dat vaak al binnen een half uur!

Ervaar het zelf!

Wilt u zelf in Zuidhorn ervaren wat de mogelijkheden zijn van onze ontstoppingsdienst? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak gebruik van onze rioolservice. Ook voor het periodieke onderhoud van uw riolering kunt u bij ons terecht. Voor aanvullende informatie of het aanvragen van een offerte van onze ontstoppingsdienst in Zuidhorn kunt u ons 24/7 bereiken op telefoonnummer: 085 – 30 33 955.